Eden Hazard (Chelsea Londra) nu va juca în finala Ligii Europa

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Rafael Benitez, a anunţat, marţi seară, într-o conferinţă de presă, că mijlocaşul belgian Eden Hazard nu va putea juca în finala Ligii Europa din cauza unei accidentări la coapsa stângă.

236 afișări
Imaginea articolului Eden Hazard (Chelsea Londra) nu va juca în finala Ligii Europa

Eden Hazard (Chelsea Londra) nu va juca în finala Ligii Europa (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Hazard s-a accidentat la meciul de campionat de sâmbătă cu Aston Villa şi nu va putea evolua în finală, dar a făcut deplasarea la Amsterdam.

Căpitanul londonezilor, John Terry, accidentat la ligamentele de la gleznă, este incert pentru finala Ligii Europa.

De asemenea, atacantul Demba Ba nu va juca în meciul de la Amsterdam, deoarece el a evoluat în acest sezon al Ligii Europa cu formaţia Newcastle United.

Finala Ligii Europa, dintre echipa engleză Chelsea Londra şi formaţia portugheză Benfica Lisabona, se va disputa în această seară, de la ora 21.45, pe Amsterdam ArenA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici