Edi Iordănescu a dedicat părinţilor săi Supercupa României câştigată cu CFR Cluj

  • Antrenorul Edward Iordănescu a făcut un gest de gratitudine la finalul meciului cu FCSB, contând pentru Supercupa României la fotbal, câştigat de echipa sa la lovituri de departajare.
  • Acesta a dedicat câştigarea trofeului părinţilor săi.
564 afișări
Imaginea articolului Edi Iordănescu a dedicat părinţilor săi Supercupa României câştigată cu CFR Cluj

Sursa foto: Mediafaxfoto

Câştigarea Supercupei României de către CFR Cluj a fost un moment ideal pentru antrenorul Edi Iordănescu să-şi exprime gratitudinea faţă de părinţii săi şi faţă de familia sa.

„Dacă ar fi să dedic cuiva acest trofeu, aceea ar fi părinţii mei, care m-au susţinut tot timpul necondiţionat şi, din păcate, nu pot să mă revanşez atât de mult cât merită, indiferent ce aş face”, a spus tehnicianul ardelenilor, în finalul conferinţei de presă de după meci.

„Este o seară frumoasă pentru noi, este un trofeu pe care ni l-am propus. Cred că am demonstrat asta pe teren. Echipa a arătat că îşi doreşte, a arătat atitudine, a arătat spirit. Cred că este de necontestat faptul că CFR a câştigat, pentru că din primul până în ultimul minut am creat ocazii, cât pentru 10 jocuri. Din păcate nu am fost mai inspiraţi şi ne-a lipsit şi puţină şansă în faţa porţii.”, a mai declarat Iordănescu.

Acesta a şi-a arătat satisfacţia de a fi câştigat un nou trofeu pentru clubul din Gruia: „Este o seară fericită pentru noi, am mai adus un trofeu în palmaresul clubului. Îmi pare rău pentru cei care sunt acasă, sunt bolnavi şi nu au putut să fie alături de noi. Este şi trofeul muncit de ei. De mâine intrăm în febra jocului cu Clinceni, de acasă, pentru că avem puţin timp să ne pregătim. Încercăm să consumăm momentele de euforie în seara asta şi de mâine să strângem rândurile.”

Referindu-se la mutarea surprinzătoare de la pauza meciului, când antrenorul adversarilor a efectuat 5 schimbări, Iordănescu a mai spus: „În prima repriză, când FCSB a jucat cu ce avea mai bun, noi am fost echipa care a creat şi care putea să marcheze. Jocul, şi după schimbări, a curs în aceeaşi direcţie şi cred că ar fi fost o mare nedreptate pentru noi să nu fi câştigat. Din fericire la penalty-uri am fost inspiraţi şi am reuşit să închidem seara aşa cum trebuie”.

El a insistat şi asupra faptului că echipa sa nu a tratat cu dezinteres acest trofeu: „Am respectat competiţia, am venit, am muncit pentru trofeu, l-am luat, ne bucurăm de el. Pentru mine este al doilea trofeu şi este unul important. Pentru asta m-am întors, pentru asta am acceptat propunerea de a reveni. Este al doilea trofeu luat cu echipa, cu mulţi dintre băieţi, este unul important.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici