Eduard Iordănescu: Este o victorie de moral, am dominat jocul

Antrenorul interimar al echipei Steaua, Eduard Iordănescu, a declarat, joi, că victoria obţinută în faţa formaţiei Gaz Metan CFR Craiova, în Cupa României, este una de moral pentru jucătorii săi, care vin după o serie de rezultate mai puţin bune.

25 afișări
Imaginea articolului Eduard Iordănescu: Este o victorie de moral, am dominat jocul

Eduard Iordănescu: Este o victorie de moral, am dominat jocul (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"A fost un joc în care dacă am fi înscris la prima fază din primul minut, ni l-am fi făcut mult mai uşor. Ne aşteptam la un joc greu, pentru că toate echipele mici dau totul atunci când întâlnesc o formaţie de prim-plan. Important este că ne-am calificat, iar această victorie este una de moral, deoarece veneam după o serie de jocuri necâştigate. Dacă ne uităm pe tabelă, am putea spune că am avut un joc greu, însă am dominat meciul de la un capăt la altul. Nu pot spune că am avut emoţii", a spus Eduard Iordănescu.

Tehnicianul a adăugat că pentru acest meci a folosit ideile fostului antrenor al echipei, Ilie Dumitrescu: "Tot ceea ce am discutat cu jucătorii au respectat, pot spune că la acest joc am folosit ideile lui Ilie Dumitrescu".

Eduard Iordănescu a adăugat că a discutat cu tatăl său, Anghel Iordănescu, dar că au fost "lucruri generale". "Aş fi ipocrit să spun că nu vorbesc cu tatăl meu, dar vorbim lucruri generale. Cred însă că dacă ar fi să-mi dea sfaturi, l-aş asculta fără probleme", a spus antrenorul Stelei.

La rândul său, preşedintele clubului bucureştean, Helmuth Duckadam, a apreciat că Steaua a practicat un joc "slăbuţ". "O victorie, o calificare, însă a fost un joc din nou mai slăbuţ al nostru. Jucătorii par puţin blocaţi. Când trebuie să tragă, centrează şi când trebuie să centreze, şutează. Pot spune că Edi este antrenorul nostru până la numirea unui alt tehnician. Nu ştiu nimic dacă domnul Gigi Becali a negociat cu cineva. Eu am fost astăzi aici, la Craiova. Ce ştiu este că ne dorim un antrenor cu licenţă PRO", a spus oficialul stelist.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, joi, la Craiova, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia din Liga a II-a Gaz Metan CFR Craiova, într-un meci din 16-imile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici