Eduardo Camavinga de la Real Madrid, indisponibil pentru mai mult de două luni

Examenele medicale efectuate vineri dimineaţă de medicii de la Real Madrid au relevat că Eduardo Camavinga a suferit o ruptură a ligamentului colateral lateral al genunchiului drept. Potrivit clubului madrilen, acesta va fi indisponibil mai mult de două luni.

61 afișări
Imaginea articolului Eduardo Camavinga de la Real Madrid, indisponibil pentru mai mult de două luni

Sursa foto: realmadrid.com

Este o mare lovitură pentru Real Madrid şi o veste foarte proastă pentru Eduardo Camavinga. Accidentat în timpul unui contact cu Ousmane Dembélé, la antrenamentul echipei Franţei de miercuri seară, şi nevoit să părăsească reunirea alb-albaştrilor, Camavinga a efectuat vineri dimineaţă examenele medicale la Madrid pentru a evalua natura leziunii sale.

Acestea au scos la iveală faptul că internaţionalul francez suferă de o "ruptură a ligamentului colateral al genunchiului drept", potrivit unui comunicat al clubului madrilen publicat la mijlocul zilei. Medicii de la Real estimează că fostul jucător de la Rennes va fi indisponibil mai mult de două luni.

Vinicius Jr va efectua un control medical în Brazilia

După ce Aurélien Tchouaméni, aflat încă în convalescenţă, şi-a fracturat al doilea metatarsian al piciorului stâng în timpul Clasico-ului de la Barcelona, Real l-ar putea pierde pentru mai multe săptămâni şi pe Vinicius Jr, care a ieşit joi seară din lot cu o accidentare musculară în meciul cu Columbia şi care urmează să efectueze vineri, în Brazilia, examenele medicale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici