Edward Iordănescu: Nu mă aşteptam ca Steaua să piardă

FCSB a pierdut luni seară derby-ul cu Dinamo, după ce a primit al doilea gol în minutul şapte al prelungirilor şi este la egalitate de puncte cu Viitorul. Dinamo s-a apropiat la doar două puncte de locurile ce duc în preliminariile Ligii Campionilor.

199 afișări
Imaginea articolului Edward Iordănescu: Nu mă aşteptam ca Steaua să piardă

Edward Iordănescu: Nu mă aşteptam ca Steaua să piardă (Imagine: ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO)

Eşecul trupei lui Reghecampf în faţa lui Dinamo a adus un val de reacţii. În direct la Prosport Live, antrenorul Edi Iordănescu a recunoscut că nu se aştepta ca trupa lui laurenţiu Reghecampf să piardă meciul cu marea rivală.

"Recunosc că m-a surprins înfrângerea Stelei. A făcut eforturi financiare mari, a ales ce şi-a dorit de pe piaţă şi toată lumea a văzut-o marea favorită la titlu. Au pierdut prea multe puncte în campionat, dar eu cred că încă are mari şanse la titlu, deşi nu mai e 100% la mâna ei. Nu e o săgeată către Reghecampf, din punctul meu de vedere este un antrenor care a făcut performanţă, dar acum sunt alte vremuri".

FCSB s-a îndepărtat de titlul de campioană după eşecul cu marea rivală, Dinamo, 2-1. Autorul celor două goluri ale lui Dinamo a fost fundaşul de 25 de ani Sergiu Hanca, pe care Edi Iordănescu l-a numit omul meciului.

"Hanca m-a impresionat cel mai mult, în cunosc de când era junior şi de atunci arăta mult potenţial. În meciul de aseară m-a impresionat personalitatea şi tăria de caracter. A marcar prima oară din penalty, apoi, la al doilea penalty putea să lase pe altcineva, dar şi-a asumat şi a preferat să şuteze tot el în minutul 95. Şi aici vorbim de un derby, un meci care poate decide campioana României. Sper să facă o carieră frumoasă şi să devină un jucător care să fie constant în performanţe şi să ajungă la echipa naţională", a spus Edi Iordănescu în direct la Prosport Live.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici