Efectul Messi - Biletele la amicalul lui Inter Miami din Hong Kong s-au vândut în 60 de minute

Lionel Messi rămâne cea mai mare atracţie în fotbal, dovadă că biletele pentru amicalul lui Inter Miami din Hong Kong s-au vândut în 60 de minute.

678 afișări
Imaginea articolului Efectul Messi - Biletele la amicalul lui Inter Miami din Hong Kong s-au vândut în 60 de minute

Efectul Messi - Biletele la amicalul lui Inter Miami din Hong Kong s-au vândut în 60 de minute

Formaţia din MLS a anunţat că, în cadrul unui turneu internaţional istoric în 2024, va efectua o vizită în Orientul Îndepărtat. The Herons - care au fost forţaţi să anuleze o călătorie în China la finalul campaniei din 2023 - vor juca împotriva unei reprezentative Hong Kong Select XI, pe 4 februarie.

Biletul de intrare la acest meci nu este ieftin, dar asta nu i-a împiedicat pe fanii să îşi asigure accesul în momentul în care acestea au fost puse în vânzare. Biletele pentru meciul în cauză au fost disponibile la preţuri cuprinse între 113 şi 625 de dolari.

După cum relatează South China Morning Post, toate au fost vândute în mai puţin de o oră.

Inter Miami va evolua pe terenul stadionului naţional din Hong Kong, care are o capacitate de 40.000 de spectatori, toate locurile fiind ocupate de cei ce îşi doresc să îl vadă pe Messi, de opt ori câştigător al Balonului de Aur, în acţiune.

Messi va întâlni, de asemenea, El Salvador în cadrul programului de pre-sezon al lui Inter Miami, în timp ce rivalitatea sa cu Cristiano Ronaldo va fi repusă pe tapet atunci când se va confrunta cu Al-Nassr în turneul amical Riyadh Cup, la care participă şi liderul Saudi Pro League, Al-Hilal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici