Egiptul învinge Chile în deschiderea Campionatului Mondial de Handbal. Victoria gazdelor turneului final a fost clară, 35-29

Echipa naţională a Egiptului a obţinut o victorie clară, cu 35-29, în faţa reprezentativei statului Chile, în meciul de deschidere al grupei G, din cadrul celui de-al 27-lea Campionat Mondial de Handbal masculin, ce se desfăşoară în Egipt în perioada 13-31 ianuarie.

260 afișări
Imaginea articolului Egiptul învinge Chile în deschiderea Campionatului Mondial de Handbal. Victoria gazdelor turneului final a fost clară, 35-29

Sursa foto: profimedia

„Faraonii” au dominat prima repriză, intrând la vestiare cu un avans de 6 goluri, scor 18-12, în ciuda încercărilor chilienilor de a reduce scorul. Gazdele şi-au menţinut avantajul şi în a doua jumătate, chilieni reuşind să replice mai ales pe contraatac.

Cu toate acestea, experienţa faraonilor şi-a spus cuvântul, aceştia conducând pe alocuri chiar şi cu 9 goluri. Spre final, gazdele turneului final s-au relaxat, ceea ce a făcut ca rezultatul final să fie mai puţin drastic.

Cu această victorie, Egiptul conduce grupa G cu două puncte. Yehia El Deraa a fost numit omul meciului, acesta marcând şase goluri din şase aruncări.

Egipt şi Chile joacă în grupa G, alături de Suedia şi Macedonia de Nord, care a înlocuit Republica Cehă, cea care s-a retras din cauza faptului că o parte din jucători au fost depistaţi pozitiv cu Coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cmh,
meci,
handbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici