Elena Gabriela Ruse şi Ioana Loredana Roşca, în turul doi al turneului de junioare de la Wimbledon

Jucătoarea Elena Gabriela Ruse, în vârstă de 16 ani, s-a calificat, marţi, în turul doi al probei de simplu junioare de la Wimbledon, după ce a trecut cu scorul de 6-4, 6-1, de sportiva spaniolă Aliona Bolsova Zadoinov, a patra favorită a întrecerii, informează site-ul oficial al competiţiei.

83 afișări
Imaginea articolului Elena Gabriela Ruse şi Ioana Loredana Roşca, în turul doi al turneului de junioare de la Wimbledon

Elena Gabriela Ruse şi Ioana Loredana Roşca, în turul doi al turneului de junioare de la Wimbledon (Imagine: Bogdan Maran/ Mediafax Foto)

În turul doi, Ruse va juca împotriva sportivei turce Ipek Soylu, care a trecut, cu scorul de 6-4, 6-3, de reprezentanta ţării gazdă, Jodie Anna Burrage.

Sportiva Ioana Loredana Roşca, a 11-a favorită a întrecerii, a acces şi ea în turul secund al competiţiei, după ce a trecut cu scorul de 6-4, 6-4, pe britanica Katie Swan.

În faza următoare, ea va juca împotriva învingătoarei dintre Renata Zarazua (Mexic) şi Justina Mikulskyte (Lituania)

Cea de-a treia reprezentantă a României în proba de simplu, Jaqueline Cristian, a fost eliminată în primul tur de a şaptea favorită a întrecerii, Francoise Abanda (Canada), cu scorul de 6-3, 6-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici