Elena Panaet, medalie de bronz la CE de juniori, de la Tallinn

Atleta Elena Panaet a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz în finala probei de 3000 de metri obstacole, la Campionatele Europene de juniori, de la Tallinn.

62 afișări

Sportiva în vârstă de 18 ani a încheiat cursa cu timpul de 10:17.37 minute, aceasta fiind cea mai bună performanţă a carierei. Proba a fost câştigată de Gesa-Felicitas Krause (Germania, 9:51.08 minute), medalia de argint revenindu-i rusoaicei Gulshat Fazlitdinova (9:56.98 minute).

Elena Panaet a adus delegaţiei României cea de-a doua medalie la CE de la Tallinn, după cea de aur, obţinută vineri de Biana Răzor, în proba de 400 de metri. Tot la 400 de metri, Adelina Pastor a fost descalificată, după ce obţinuse medalia de bronz.

În alte finale ale competiţiei, sportivii români s-au clasat după cum urmează:

Triplusalt - Andreea Maria Todereanu, locul 4 (13.09 metri), Laura Dumitraşcu, locul 7 (12.91 metri)

Săritură în lungime - Valentin Toboc, locul 5 (7.60 metri).

CE de juniori de la Tallinn se încheie duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici