Elisabeta Lipă a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj pentru încă 4 ani

  • Elisabeta Lipă a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj pentru o perioadă de 4 ani.
  • Decizia a fost luată de reprezentanţii Adunării Generale în cadrul unei întâlniri ce a avut loc vineri, la Târgu Mureş.
252 afișări
Imaginea articolului Elisabeta Lipă a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj pentru încă 4 ani

Elisabeta Lipă, realeasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj pentru încă 4 ani

Elisabeta Lipă începe astfel cel de-al patrulea mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj.

Sub conducerea Elisabetei Lipă, canotajul românesc a revenit în vârful clasamentelor cu performanţe extraordinare la nivel european şi mondial.

În anul 2017, canotorii români au adus României 31 de medalii, dintre care 20 de aur. În 2018, sportivii au câştigat 35 de medalii la întrecerile internaţionale la categoriile juniori, tineret şi seniori, dintre care 18 de aur. Anul 2019 a adus României la Canotaj 24 de medalii, dintre care 12 de aur. Şi în 2020, în ciuda impedimentelor cauzate de pandemie, sportivii Federaţiei Române de Canotaj au făcut performanţă, aducând acasă 23 de medalii, dintre care 14 de aur.

„Mă bucur enorm că am şansa de a conduce Federaţia Română de Canotaj încă 4 ani. În special că anul acesta este unul extrem de important. Urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo şi numeroase competiţii internaţionale de unde sunt sigură că sportivii noştri se vor întoarce triumfători. Le mulţumesc pentru acest vot de încredere tuturor structurilor şi membrilor afiliaţi Federaţiei Române de Canotaj şi le urez mult succes şi de acum înainte antrenorilor, staff-ului tehnic şi sportivilor. Ţin să le mulţumesc în mod special şi tuturor partenerilor şi sponsorilor Federaţiei”, declară Elisabeta Lipă.

„În ultimii ani, mi-am dorit să se pună accent nu doar pe Lotul de Seniori, ci şi pe Loturile de Juniori şi Tineret. Acest lucru s-a întâmplat, iar rezultatele extraordinare nu au întârziat să apară. Avem canotori extrem de valoroşi în toate loturile şi numărul impresionant de medalii obţinute de ei în ultimii ani demonstrează acest lucru. De asemenea, dăm o foarte mare importanţă bazelor de pregătire din ţară, adevărate pepiniere de sportivi cu potenţial de a deveni campionii de mâine. Sunt convinsă că, şi de acum înainte, Federaţia Română de Canotaj va continua să facă performanţă şi să le ofere românilor numeroase motive de mândrie”, adaugă Lipă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici