Elizabeta Samara, învinsă la Turneul Campionilor

Sportiva Elizabeta Samara a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 0-4 (6-11, 5-11, 5-11, 5-11) în faţa campioanei mondiale, Yue Guo, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Turneului Campionilor, care se desfăşoară la Changsha (China), informează site-ul ittf.com.

17 afișări
Imaginea articolului Elizabeta Samara, învinsă la Turneul Campionilor

Elizabeta Samara, învinsă la Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Samara a participat la Turneul Campionilor în urma unui wild-card acordat de organizatori, fiind cea ma tânără jucătoare din competiţia la care mai participă campioană olimpică de la Beijing - Yning Zhang (China); câştigătoarea Cupei Mondiale - Li Xiaoxia (China); Li Jiawei, Feng Tianwei, Yue Gu Wang (toate trei din Singapore, situate pe locurile 6, 7, respectiv 8 în ierarhia mondială) şi Ruta Paskauskiene (Lituania), aceasta din urmă beneficiind şi ea de un wild-card.

În celelalte partide s-au înregistrat următoarele rezultate:

Yning Zhang - Yue Gu Wang 4-1 (11-8, 11-5, 8-11, 11-6, 11-3)

Ruta Paskauskiene - Li Jia Wei 0-4 (3-11, 10-12, 7-11, 5-11)

Li Xiaoxia - Tianwi Feng 4-2 (11-7, 5-11, 11-9, 6-11, 11-6, 11-5)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici