Emil Boc a cerut FRF ca meciul de fotbal România-Turcia să se joace pe Cluj Arena

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, miercuri, că a cerut preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, ca meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Turciei să se dispute pe Cluj Arena.

337 afișări
Imaginea articolului Emil Boc a cerut FRF ca meciul de fotbal România-Turcia să se joace pe Cluj Arena

Emil Boc a cerut FRF ca meciul de fotbal România-Turcia să se joace pe Cluj Arena (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafa xFoto)

Emil Boc a declarat, miercuri, că speră să găsească înţelegere la FRF pentru că municipiul Cluj-Napoca are un "stadion modern" care poate găzdui un astfel de meci internaţional.

"Am cerut preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, ca meciul de fotbal dintre echipele naţionale ale României şi Turciei din preliminariile Cupei Mondiale să se desfăşoare pe stadionul Cluj Arena. Sperăm să găsim înţelegere la FRF pentru că stadion modern avem şi avem ocazia de a pregăti stadionul pentru a găzdui un astfel de meci internaţional", a spus Boc.

Primarul din Cluj-Napoca s-a întâlnit, miercuri, la Primărie, cu directorul general al clubului de fotbal Galatasaray Istanbul, Lutfi Aribogan, şi cu ambasadorul Turciei în România, Ömür Şölendil.

Meciul România - Turcia, din grupa D de calificare la Cupa Mondială, se va disputa la 10 septembrie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici