Emil Săndoi: Avem nouă jucători noi faţă de acţiunea precedentă

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi, a declarat, duminică, la Mogoşoaia, că a convocat nouă jucători noi faţă de acţiunea precedentă, iar principalul obiectiv este formarea unui grup.

50 afișări
Imaginea articolului Emil Săndoi: Avem nouă jucători noi faţă de acţiunea precedentă

Emil Săndoi: Avem nouă jucători noi faţă de acţiunea precedentă (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Urmează trei jocuri amicale pentru noi pe care le-am ales pentru că suntem în urmă cu pregătirea faţă de formaţiile din grupa noastră. Avem nouă jucători noi faţă de acţiunea precedentă, sunt şi alţi doi portari, iar la acest capitol stăm destul de rău, pentru că niciunul dintre ei nu apără. Vreau ca până la primul joc oficial să verific cât mai mulţi fotbalişti. Am renunţat la Bejan şi Selagea din cauza problemelor contractuale pe care le aveau cu cluburile lor. Pe lângă aceştia ar mai fi fost un jucător selecţionat, Stoian de la Pescara, care a fost titular în ultimul meci, a jucat 78 de minute şi a şi înscris. Având în vedere că el nu a jucat până în ultima săptămână am preferat să-l lăsăm la echipa de club în speranţa că îşi va câştiga un loc de titular, ceea ce ar fi şi în folosul nostru pentru viitor. Vom debuta în campania de calificare împotriva Kazahstanului, apoi cu Letonia şi veţi vedea că adversarii din acest turneu au fost aleşi în mod special pentru că se aseamănă cu ce vom întâlni în preliminarii. Vom încerca să ne pregătim cât mai bine în aceste zece zile, iar principalul obiectiv este să formăm un grup", a spus Săndoi.

Atacantul formaţiei Internazionale Milano, Denis Alibec, s-a declarat optimist: "Suntem optimişti înaintea acestui turneu şi sperăm să evoluăm cât mai bine şi să reuşim să formăm un grup cât mai unit. Nu ştiu dacă are mare importanţă de la ce echipă de club vin eu, pentru că toţi ne antrenăm în aceleaşi condiţii".

Fundaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Gabriel Matei, a afirmat că speră să aibă continuitate la naţionala de tineret. "Sunt bucuros că am fost selecţionat pentru acest turneu şi abia aştept să evoluez în tricoul echipei naţionale. Sper să joc cât mai bine, să am continuitate şi să fiu convocat şi cu alte ocazii. Sperăm să obţinem victorii în acest turneu pentru ca apoi să pornim cu dreptul în campania de calificare", a precizat Matei.

Mijlocaşul Mihai Răduţ consideră că naţionala de tineret avea nevoie de acest turneu de pregătire: "Este un turneu de care avem nevoie, în care să jucăm cât mai bune şi să câştigăm, pentru că doar victoriile aduc victorii. Va trebui să formăm un grup în această perioadă, iar dacă vom avea şi un joc bun vom deveni mai încrezători în ceea ce priveşte campania de calificare".

Echipa naţională de tineret a României s-a reunit, duminică, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, în vederea turneului amical "4 Nations - Adria, U 21 Cup 2011".

După conferinţa de presă, jucătorii selecţionaţi au efectuat şedinţa de pregătire pe un teren sintetic.

Luni, la ora 08.05, naţionala de tineret a României va pleca la Viena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici