Emma Răducanu a anunţat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023

Emma Răducanu nu se va mai întoarce anul acesta în circuitul de tenis mondial, după cum a confirmat într-un interviu recent, anunţând că sezonul 2023 s-a terminat pentru ea.

308 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a anunţat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023

Emma Răducanu a anunţat că nu va mai reveni în circuit în sezonul 2023

Emma Răducanu a jucat ultima dată la Stuttgart, la începutul acestui an, înainte de a anunţa că va fi supusă unei triple intervenţii chirurgicale. Jucătoarea britanică s-a confruntat cu accidentări în mare parte din anul trecut şi anul acesta, motiv pentru care a ales să rezolve în sfârşit problemele pe cale chirurgicală.

Operaţiile au fost un succes, iar ea a început încet-încet să se antreneze din nou, dar nu va reveni anul acesta, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat pentru BBC Sport. Nu este surprinzător, chiar dacă o mulţime de fani au nutrit speranţa că Răducanu ar putea reveni. Abordarea conservatoare a recuperării are sens, deoarece britanica vrea cu siguranţă să evite să se accidenteze din nou.

„În sezonul următor mă voi întoarce. În acest sezon, toate Slamurile s-au terminat, aşa că a fost dificil să le privesc cum trec, dar am încercat să rămân cât mai mult în culoarul meu şi să mă concentrez pe recuperarea mea.”, a spus britanica în interviu.

În cadrul aceluiaşi interviu, Răducanu a recunoscut, de asemenea, că, probabil ca orice jucător de tenis, visează să câştige Wimbledon. Pentru ea, ar fi cu atât mai special, cu cât publicul britanic o susţine întotdeauna.

"Wimbledon este visul meu şi a fost mereu în creştere. Este încă visul suprem să câştig Wimbledon."

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici