Emma Răducanu a anunţat că vine din nou la Transylvania Open, la Cluj

  • Cea de a doua ediţie a turneului de tenis WTA 250 Transylvania Open, de la Cluj Napoca, ca avea loc în perioada 8-16 octombrie.
  • Emma Răducanu şi-a anunţat marţi prezenţa la turneu, printr-un mesaj video postat pe reţelele de socializare.
362 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu a anunţat că vine din nou la Transylvania Open, la Cluj

„M-am simţit foarte bine anul trecut în Cluj. Oamenii au fost extraordinari şi m-au făcut să mă simt foarte bine primită. Aşa că sunt extrem de încântată şi fericită să anunţ că mă întorc şi anul acesta. De fiecare dată când am ocazia, îmi place să mă întorc în România.

Tatăl meu este român şi am foarte multe amintiri plăcute de acolo. Aştept cu nerăbdare să revin. Ne vedem curând.”, a spus Răducanu în mesajul ei.

Britanica evoluează săptămâna aceasta la turneul de la Portoroz, Slovenia, şi vine după Grand Slam-ul de la US Open, unde a fost eliminată în primul tur de Alize Cornet, motiv pentru care a regresat în clasament până pe locul 83.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici