Emma Răducanu şi-a angajat un nou antrenor, în probe până la sfârşitul anului

Jucătoarea britanică, de origine română, Emma Răducanu a anunţat că noul său antrenor, Sebastian Sachs, a fost numit în probe până la sfârşitul anului. Sachs este al cincilea ei antrenor în ultimele 18 luni.

203 afișări
Imaginea articolului Emma Răducanu şi-a angajat un nou antrenor, în probe până la sfârşitul anului

Campioana de anul trecut de la US Open, Răducanu a fost urmărită de vineri de Sachs, când a pierdut în faţa numărului doi mondial, Ons Jabeur, la revenirea din accidentare, într-un meci demonstrativ la Abu Dhabi.

Sachs, în vârstă de 30 de ani, a ghidat-o pe Belinda Bencic spre aurul olimpic anul trecut şi a făcut parte anterior din echipa de antrenori a Victoriei Azarenka, fostă numărul unu mondial.

El a făcut echipă cu Răducanu după ce Dmitry Tursunov a decis să nu mai continue parteneriatul cu britanica de 20 de ani, după US Open-ul din acest an.

"Încercăm până la sfârşitul anului şi vedem cum merge de fapt", a declarat Răducanu (78 WTA), citată de BBC.

"A mers bine. M-am antrenat o săptămână cu el până acum şi cred că are o influenţă foarte calmă. Este pe fază, conectat, şi da, sunt încântat să văd cum merge".

Răducanu s-a retras din echipa Marii Britanii la Billie Jean King Cup în octombrie din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, dar acum spune că nu mai are nicio accidentare.

"Din punct de vedere fizic, corporal, din punct de vedere al accidentărilor sunt bine acum, sunt liberă. Bateţi în lemn rămână aşa", a spus Răducanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici