VIDEO  Englezii au început tare din prima zi a anului: dramatism în meciul Arsenal Londra - Manchester City

  • Singurele echipe din Premier League care aveai doar victorii în ultimele 3 săptămâni s-au înfruntat azi, la Londra.
  • Liderul Manchester City a învins pe Arsenal cu 2-1, revenind de la 0-1.
  • Golul decisiv a picat în prelungirile meciului.
1070 afișări
Imaginea articolului Englezii au început tare din prima zi a anului: dramatism în meciul Arsenal Londra - Manchester City

Guardiola a construit o echipă ideală

„Maşina de fotbal” a lui Pep Guardiola a confirmat şi în etapa a 21-a din Premier League, prima divizie de fotbal a Angliei. Manchester City a învins-o sâmbătă, 1 ianuarie, pe Arsenal, chiar la ea acasă, pe „Emirates”, cu 59.757 de oameni în tribune.

Internaţionalul englez Bukayo Saka a deschis scorul în minutul 31, dar algerianul Riyad Mahrez (care după acest meci va pleca la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care începe pe 6 ianuarie, în Camerun) a egalat din penalty, în minutul 57. 

În minutul 59, Gabriel, de la gazde, a fost eliminat. Golul victoriei pentru „cetăţeni” a venit în minutul 90+3, de la spaniolul Rodri.

În clasament, Manchester City are 53 de puncte în 21 de jocuri. Arsenal este pe 4, cu 35 de puncte, dar are un meci în minus.

Arsenal pierduse ultima oară pe 6 decembrie, 1-2 cu Everton, având de atunci 5 victorii la rând. Pentru City, ultimul eşec a picat pe 7 decembrie, 1-2 cu RB Leipzig, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor. De atunci, „cetăţenii” au strâns 6 victorii consecutive.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici