Eric de Oliveira s-a alăturat lotului echipei Gaz Metan Mediaş

Atacantul brazilian Eric de Oliveira s-a alăturat, luni, lotului echipei Gaz Metan Mediaş, aflat într-un stagiu de pregătire în Antalya, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8 afișări

Jucătorul va intra în programul de pregătire al echipei începând de marţi dimineaţă, se arată într-un comunicat de presă al clubului din Mediaş.

"În discuţiile avute la nivelul conducerii clubului s-au clarificat aspectele contractuale dintre Eric de Oliveira şi clubul Gaz Metan Mediaş, inclusiv faptul că jucătorul brazilian avea şi are în continuare un angajament ferm cu gruparea ardeleană, fapt admis de acesta. Absenţa nemotivată de la echipă din ultimele trei săptămâni a fost penalizată conform regulamentului de ordine interioară al clubului Gaz Metan Mediaş", se mai precizează în comunicat.

Brazilianul Eric de Oliveira a încercat să se transfere fără acordul clubului din Mediaş la formaţia ucraineană Karpatâi Lvov, alături de care s-a antrenat o perioadă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici