Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax: Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez

Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax, a vorbit despre succesul echipei sale în faţa lui Juventus Torino din sferturile Ligii Campionilor şi a subliniat cât de importantă e calificarea în "careul de aşi" al celei mai puternice competiţii intercluburi din Europa.

139 afișări
Imaginea articolului Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax: Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez

Erik ten Hag, antrenor Ajax: Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez

"Este o seară incredibilă pentru Ajax şi pentru fotbalul olandez. Am mai eliminat o favorită, am avut încredere în noi şi mai ales am avut răbdare. În prima repriză, nu reuşeam să atacăm din cauza presiunii celor de la Juventus, iar egalarea noastră a fost destul de norocoasă. Am corectat lucrurile la pauză, am avut mai multe ocazii, am reuşit al doilea gol şi am fi putut să marcăm şi altele. Este foarte importantă această calificare pentru noi şi pentru fotbalul olandez, mai ales că vine după o perioadă mai puţin bună", a spus Erik ten Hag.

TITLURILE ZILEI

De Ligt, puştiul de 19 ani care a adus calificarea lui Ajax, a anunţat şi el: "Suntem atât de fericiţi de ceea ce am reuşit şi foarte mândri. A fost o seară incredibilă şi trebuie să ne bucurăm. Nu ne este frică de niciun adversar, ştim ce putem juca şi suntem foarte buni în acest moment. Nu ne este frică de nimic".

Altfel, rivalul Matiudi i-a lăudat pe batavi: "Ajax este o echipă foarte frumoasă, a meritat să se califice".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici