Espanol Barcelona şi-ar putea vinde jucători pentru a-şi acoperi datoriile

Espanol Barcelona a anunţat, miercuri, că ar putea vinde unii jucători la finalul sezonului pentru a atinge un "obiectiv de deficit zero". În prezent, clubul catalan are o datorie de circa 148 de milioane de euro.

107 afișări
Imaginea articolului Espanol Barcelona şi-ar putea vinde jucători pentru a-şi acoperi datoriile

Espanol Barcelona şi-ar putea vinde jucători pentru a-şi acoperi datoriile (Imagine: Shutterstock)

"Poate că acest obiectiv de deficit zero va duce la decizii ce nu vor fi înţelese, dar trebuie să insistăm în acest efort de a menţine o anumită rigoare economică. Dacă acest lucru trebuie să includă vânzarea unuia sau mai multor jucători, va trebui să facem acest lucru. Însă, deocamdată, nu putem spune dacă vom cumpăra sau vom vinde la finalul sezonului. Totul va depinde de modul în care se echilibrează bugetul", a declarat purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administraţie, Rafael Entrena, pentru site-ul oficial al grupării spaniole.

În Spania, datoria fiscală a cluburilor profesioniste se ridică la 752 de milioane de euro, cifră care a crescut frecvent în cursul ultimilor ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici