Eugen Neagoe: Am dominat meciul, era greu pentru Unirea să reziste 90 de minute

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, a declarat, luni, după victoria obţinută la Urziceni, scor 2-1, că formaţia sa a dominat partida, iar pentru Unirea era greu să reziste până la final.

32 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: Am dominat meciul, era greu pentru Unirea să reziste 90 de minute

Eugen Neagoe: Am dominat meciul, era greu pentru Unirea să reziste 90 de minute (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un joc la discreţia noastră. După ce le-am făcut cadou golul, meciul a devenit mai greu. Am dominat jocul şi era greu pentru Unirea să reziste 90 de minute. Ne gândim la meciul cu Oţelul, de vineri. Va fi foarte greu, dar, spre norocul nostru, vom avea publicul de partea noastră. Avem puţine zile la dispoziţie pentru ca jucătorii să-şi revină din punct de vedere fizic şi psihic", a spus Neagoe.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, luni, în deplasare, echipa Unirea Urziceni, scor 2-1 (0-1), în penultimul meci din etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici