Eugen Neagoe, desemnat antrenorul primei etape din Superligă

Prima etapă a Superligii la fotbal masculin s-a încheiat luni seara cu victoria în deplasare a Universităţii Craiova, care a învins Dinamo cu 2-0. Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat la finalul rundei cel mai bun unsprezece şi l-a desemnat antrenor al etapei pe Eugen Neagooe.

503 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe, desemnat antrenorul primei etape din Superligă

Eugen Neagoe, desemnat antrenorul primei etape din Superligă

A fost o etapă cu echipă ideală cu componenţă omogenă, 8 echipe având reprezentanţi.
Doar FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova au dat câte 2 jucători în cel mai bun unsprezece al etapei.

Iată cum arată echipa ideală a primei etapei:

Portar
Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) - A apărat un nou penalty, al patrulea de la revenirea în poarta alb-albaştrilor. Intervenţiile lui au păstrat neatinsă plasa porţii oltenilor.

Fundaşi
Cristian Manea (CFR 1907 Cluj) - A dominat cu autoritate întreg flancul drept. A înscris golul care a închis tabela şi a adus clujenilor o victorie clară.
Márk Tamás (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - A avut o prestaţie sigură în centrul defensivei covăsnenilor, fiind printre cei mai buni de pe teren din duelul FC Rapid 1923 - Sepsi OSK.
Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) - Sosit la CFR Cluj în această vară, a avut un debut reuşit. A fost ca un zid în faţa adversarilor.
Valentin Ţicu (Petrolul Ploieşti) - Căpitanul "lupilor galbeni" a arătat aceeaşi dăruire pe teren. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Mijlocaşi
Alexandru Chipciu (Universitatea Cluj) - Experimentatul mijlocaş a marcat pentru a 40-a oară în principala competiţie internă.
Adrian Şut (FCSB) - A continuat seria evoluţiilor bune din ediţia precedentă. A depus un efort consistent pe toată durata partidei de la Tg. Jiu.
Constantin Grameni (Farul) - A înscris la doar câteva minute după ce a fost introdus pe teren, golul său asigurându-le dobrogenilor trei puncte.

Atacanţi
George Merloi (FC Voluntari) - A reuşit o dublă şi a scos un penalty. A fost cel mai bun meci făcut în tricoul celor de la FC Voluntari.
Florinel Coman (FCSB) - Deşi a evoluat doar o repriză, a făcut diferenţa pe teren: a contribuit la prima reuşită a roş-albaştrilor, apoi a scos penalty-ul pe care tot el l-a transformat.
Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) - Revenit în pauza competiţională la echipa sa de suflet, a contribuit decisiv la ambele reuşite ale Universităţii.

Antrenorul Etapei
Eugen Neagoe (Universitatea Craiova) - Oltenii s-au impus în derby-ul cu Dinamo graţie evoluţiei din repriza secundă, când echipa a intrat mult mai motivată pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici