Eugen Neagoe: M-aş întoarce oricând în prima ligă din România

Tehnicianul Eugen Negoe, aflat sub contract cu gruparea cipriotă Asil Lyssi, a declarat că s-ar întoarce oricând în prima ligă din România şi că nu ar refuza Universitatea Craiova.

10 afișări
Imaginea articolului Eugen Neagoe: M-aş întoarce oricând în prima ligă din România

Eugen Neagoe: M-aş întoarce oricând în prima ligă din România (Imagine: Puiu Florinel Gureanu/Mediafax Foto)

În această vară, Negoe a fost dorit de mai multe echipe din România, printre care şi Gloria Bistriţa, dar a preferat să semneze cu Asil Lyssi.

"Nu ştiu dacă este mai bine. Dacă ar fi să ne referim la partea financiară, aş spune că este oarecum asemănător. Sincer? M-aş întoarce oricând în prima ligă din România!", a spus Neagoe.

Dacă se va apela la serviciile mele, iau primul avion şi vin acasă

"Cine ar refuza Craiova? Nu are rost însă să discutăm un subiect, la ora asta, doar ipotetic. Desigur, dacă se va apela la serviciile mele, iau primul avion şi vin acasă. Această problemă nu o decid eu, v-am mai spus. Sunt convins că, dacă vine Piţurcă la Craiova, se vor schimba radical lucrurile. Universitatea va arăta cu totul altfel cu Victor Piţurcă pe bancă. Ar fi un lucru extraordinar să vină!".

Toată lumea aşteaptă mult mai mult de la Universitatea

"Am satelit, mă uit la meciuri, sunt la curent cu fotbalul din România... Dacă ne uităm la rezultatele Craiovei din aceste prime patru etape de campionat, s-ar putea spune că nu sunt prea bune. Doar o victorie din patru meciuri... Toată lumea aşteaptă mult mai mult de la Universitatea. Campionatul este însă doar la început. Cred că Ştiinţa poate mult mai mult decât a demonstrat-o în acest început de campionat. Argumente? Are un grup de jucători valoroşi, condiţii, plus un public extraordinar. Sunt convins că Ştiinţa va urca în clasament. Sâmbătă sigur va reuşi să învingă Gloria. Sunt obligaţi să câştige! Le ţin pumnii de aici, din Cipru, le urez baftă! Voi urmări meciul la televizor", a spus el pentru Gazeta de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici