Eugen Trică a semnat un contract cu Universitatea Craiova

Mijlocaşul Eugen Trică a declarat, miercuri, că a semnat un contract cu formaţia Universitatea Craiova, deoarece avea o datorie morală faţă de oraşul oltean şi faţă de suporterii acestei echipe.

155 afișări
Imaginea articolului Eugen Trică a semnat un contract cu Universitatea Craiova

Eugen Trică a semnat un contract cu Universitatea Craiova (Imagine:Mircea Roşca/MediafaxFoto)

"Sunt jucătorul Universităţii Craiova. Cum se zice în olteneşte: «Mă întorsăi de unde plecai». Craiova este echipa mea de suflet. Era o datorie morală faţă de oraş şi suporteri. Cu un simplu telefon m-a convins domnul Adrian Mititelu să vin la Universitatea! A zis: «Vrei să vii?», iar eu am zis: «Da, vin!». O să rămân la Universitatea pâna când vom lua un trofeu şi sper să vină cât mai curând", a spus Trică.

Am văzut mesajele suporterilor pe internet, mă aşteaptă. Am venit acasă!

"Nu intru în discuţii cu privire la Victor Piţurcă. Eu l-am avut nouă ani antrenor. Toată Oltenia îl aşteaptă, dar sunt discuţii care îl privesc pe domnul Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă. Cei doi băieţi ai mei ţin cu Universitatea, de fapt toată familia. Nu aţi văzut la meciul cu CFR Cluj, de acum doi ani, a venit băiatul cel mare cu fularul Universităţii la gât. Cu ce am greşit eu faţă de suporteri? Ba din contră, eu am ajutat clubul, când am plecat, cu un milion de euro. Eu nu am trădat Universitatea Craiova. Nu am nimic cu suporterii, îi iubesc. Am văzut mesajele lor pe internet, mă aşteaptă. Am venit acasă!", a afirmat Trică.

Nu plec de la Universitatea Craiova până nu câştig un trofeu!

"Florin Costea este un jucător valoros, a demonstrat-o şi cred că în curând va prinde un contract afară. Numai atunci când am câştigat campionatul cu CFR Cluj, am simţit această bucurie pe care o simt acum. Am o etapă de suspendare, deci nu o să joc, dar, începând de astăzi, o să mă prezint la antrenamentele Ştiinţei. Nu plec de la Universitatea Craiova până nu câştig un trofeu!".

Mijlocaşul Eugen Trică a renunţat la contractul cu gruparea CFR, fiind nemulţumit de faptul că nu era folosit de antrenorul Antonio Conceicao.

Trică, în vârstă de 33 de ani, a primit oferte de la mai multe echipe din Liga I, printre care Astra Ploieşti şi Pandurii, el întâlnindu-se deja cu oficialii grupării din Târgu Jiu pentru discuţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici