Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în întâlnirea de Fed Cup cu România

Jucătoarea canadiană Eugenie Bouchard, locul 7 WTA, va evolua pentru echipa ţării sale în întâlnirea cu România, din play-off-ul Fed Cup, programat în 18 şi 19 aprilie, la Montreal, informează tenniscanada.com.

136 afișări
Imaginea articolului Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în întâlnirea de Fed Cup cu România

Eugenie Bouchard va juca pentru Canada în întâlnirea de Fed Cup cu România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este ceva special pentru mine faptul că întâlnirea de Fed Cup are loc în oraşul meu natal, Montreal. Sper că va veni toată lumea ca să vadă un tenis frumos şi să susţină echipa Canadei", a declarat Bouchard.

"Ne bucurăm că putem conta pe Eugenie pentru următoarea întâlnire din Fed Cup. Este un lider extraordinar şi o componentă de bază a echipei noastre", a afirmat şi Sylvayn Bruneau, căpitanul echipei Canadei.

Pentru Canada vor mai evolua, împotriva României, Gabriela Dabrowski - locul 181 WTA, Sharon Fichman - locul 205 - şi Francoise Abanda - locul 260.

Echipa României este formată din Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, Alexandra Dulgheru, 69 WTA, Andreea Mitu, 104 WTA, şi Raluca Olaru, locul 62 WTA la dublu.

Numărul 1 român, Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat că nu participă la această partidă din cauza programului ei şi a oboselii după sezonul american, iar Monica Niculescu, locul 61 WTA, a invocat probleme fizice şi a declinat şi ea prezenţa la Montreal.

Partida Canada - România va avea loc în 18 şi 19 aprilie, la Arena Maurice Richard din Montreal.

Învingătoarea va evolua în 2016 în cea mai înaltă divizie a competiţiei, iar învinsa va juca în Grupa Mondială II.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici