Euro-2008: Peste 8 milioane de cereri pentru cele 1,05 milioane de bilete disponibile

Comitetul de organizare a Campionatului European de fotbal din 2008 a înregistrat 8,7 milioane de cereri pentru cele 1,05 milioane de bilete disponibile pentru turneul final al competiţiei din Austria şi Elveţia, a anunţat, sâmbătă, directorul general al comitetului, Martin Kallen, informează AFP.

2 afișări

Martin Kallen a precizat, într-o conferinţă de presă, că cele 8,7 milioane de cereri, toate venite prin intermediul Internetului, provin din 142 de ţări. Douăzeci şi şapte la sută dintre cereri provin din Germania.

Oficialul UEFA a menţionat, de asemenea, că s-au înregistrat 10.800 de candidaturi, din 133 de ţări, pentru cele 5.000 de posturi de "voluntari".

O mie de voluntari vor lucra la Basel, unde va avea loc ceremonia de deschidere a Euro-2008, pe 7 iunie, şi 1.000 vor lucra la Viena, unde se va desfăşura finala, pe 29 iunie 2008. În celelalte şase opt oraşe gazdă ale Euro-2008 - Innsbruck, Salzbourg şi Klagenfurt, din Austria, şi Berna, Zurich şi Geneva, din Elveţia - vor lucra câte 500 de voluntari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici