EURO 2016: Belgia - Italia, scor 0-2, în al doilea meci din grupa E

Echipa naţională a Italiei a învins, luni seară, scor 2-0, reprezentativa Belgiei,în al doilea meci din grupa E. Emanuele Giaccherini a marcat pentru naţionala antrenată de Antonio Conte, în minutul 32, cu un şut din interiorul careului, iar Graziano Pelle a dublat avantajul Italiei în minutul 90+3.

1785 afișări
Imaginea articolului EURO 2016: Belgia - Italia, scor 0-2, în al doilea meci din grupa E

EURO 2016: Belgia - Italia, scor 0-2, în al doilea meci din grupa E

A marcat: - / Giaccherini 32', Pelle 90+3.

0-1: Italia a deschis scorul, în minutul 32, după o pasă superbă a lui Bonucci, o săritură pe sub minge a lui Alderweireld, o preluare şi o finalizare de claasă a lui Giaccherini.

0-2: Candreva scapă în dreapta, Courtois iese din poartă, dar mijlocaşul lui Lazio are prezenţa de spirit pentru a centra în faţa porţii, de unde Pelle înscrie cu un vole violent.

Belgia: Courtois - Ciman (Carrasco 75), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Witsel, Nainggolan (Mertens 62), Fellaini - De Bruyne, Lukaku (Origi 73), Hazard. Selecţioner: Marc Wilmots.

Italia: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Candreva, Parolo, De Rossi (Thiago Motta 78), Giaccherini, Darmian (De Sciglio 59) - Eder (Immobile), Pelle. Selecţioner: Antonio Conte.

Cartonaşe galbene: Vertonghen 90+1 / Chiellini 66', Eder 75', Bonucci 78', Thiago Motta 84'.
Cartonaşe roşii: -

Arbitri: Mark Clattenburg, Simon Beck, Jake Collin, Anthony Taylor, Andre Marriner (toţi din Anglia) rezervă: Carlos Del Cerro Grande (Spania).

Observator: Dagmar Damkova (Cehia).

Stadion: Parc Olympique Lyonnais, Lyon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici