Euro 2020: Convocări de urgenţă la naţionala de fotbal a Spaniei

  • Criza s-a declanşat în La Roja, după ce Sergio Busquets s-a îmbolnăvit.
  • Primul chemat de selecţionerul Spaniei a fost Raul Albiol, 35 de ani.
  • În afara lui, au fost aduşi doi jucători din Premier League şi doi din La Liga.
247 afișări
Imaginea articolului Euro 2020: Convocări de urgenţă la naţionala de fotbal a Spaniei

Raul Albiol

Fundaşul de la Villarreal - deţinătoarea Ligii Europa, Raul Albiol, a fost chemat la echipa naţională a Spaniei, care se pregăteşte pentru Euro 2020, competiţie care începe vineri, 11 iunie.

În vârstă de 35 de ani, Albiol li se va alătura lui Rodrigo Moreno (Leeds), Pablo Fornals (West Ham), Carlos Soler (Valencia) şi Brais Mendez (Celta), care au fost chemaţi de urgenţă, după mijlocaşul Furiei Roşii, Sergio Busquets, a fost depistat pozitiv ca urmare a infectării cu SARS-CoV-2.

În continuare, selecţionerul Luis Enrique i-a evitat pe fotbaliştii de la Real Madrid. Gruparea din capitala Spaniei nu are niciun jucător convocat la turneul final.

Echipa La Roja se va antrena şi va locui separat, într-o carantină impusă, pentru a exclude posibilitatea răspândirii bolii.

La Euro 2020, echipa naţională a Spaniei va juca în Grupa E împotriva Slovaciei, Suediei şi Poloniei. Spaniolii vor începe Campionatele Europene împotriva Suediei, pe 14 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici