EURO 2020: Scandalul biletelor la danezi. Parlamentari şi miniştri au intrat pe stadion fără să-şi plătească tichetul

  • 12 parlamentari şi miniştri danezi, printre care Morten Bodskov, actual ministru al Finanţelor, a intrat pe arena Parken graţie unor sponsori.
  • Politicienii şi-au postat apoi fotografiile pe reţelele de socializare, provocând indignare populară şi anchete din partea mass-media.
  • Anchetă şi la UEFA, care a deschis o investigaţie privind scandări homofobe la meciul Germania-Ungaria.
227 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: Scandalul biletelor la danezi. Parlamentari şi miniştri au intrat pe stadion fără să-şi plătească tichetul

EURO 2020: Scandalul biletelor la danezi. Parlamentari şi miniştri au intrat pe stadion fără să-şi plătească biletul

La noi, politicienii au primit bilete la VIP pentru prima partidă găzduită, Austria - Macedonia de Nord, dar la danezi, un scandal al biletelor este în curs.

Cazul zilei de la Copenhaga priveşte 12 parlamentari şi miniştri danezi, printre care Morten Bodskov, fost ministru al Justiţiei şi actual ministru al Finanţelor, care au asistat la meciul Rusia, 4-1 pentru Danemarca, de luni, fără a plăti biletul, intrând pe Parken graţie unor sponsori.

Politicienii şi-au postat apoi fotografiile pe reţelele de socializare, provocând indignare populară şi anchete din partea mass-media. Doar 25.000 de oameni au încăput pe stadion, deşi cererea de bilete pentru echipa de acasă era mult mai numeroasă.

Anchetă şi la UEFA, care a deschis o anchetă privind scandări homofobe la meciul Germania-Ungaria, meciul de fotbal european disputat miercuri la München. Un inspector de etică şi disciplină a fost numit pentru a investiga „posibile incidente discriminatorii” la Arena de fotbal din München, a anunţat federaţia europeană, făcând aluzie la „comportamentul în tribune”. Aceasta este a treia investigaţie din trei jocuri jucate de Ungaria.

Mai mulţi fani finlandezi au ieşit pozitiv cu coronavirus la întoarcerea de la Saint Petersburg, unde luni naţionala a vut meci cu Belgia. Mass-media finlandeză a raportat că până acum 86 de persoane cu rezultate pozitive. Între timp, Danemarca a raportat 16 rezultate pozitive ale coronavirusului de la fanii care au urmărit ultimul lor meci de grup împotriva Rusiei, de la Copenhaga, inclusiv patru cu varianta Delta mai contagioasă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici