EURO 2020 va debuta cu spectacolul virtual „We Are The People”

Tehnologia de ultimă generaţie îi va aduce pe Martin Garrix, Bono şi The Edge în faţa fanilor din toată Europa, la festivitatea de deschidere a campionatului european de fotbal masculine, UEFA EURO 2020, ce va debuta vineri pe Stadio Olimpico din Roma.

300 afișări
Imaginea articolului EURO 2020 va debuta cu spectacolul virtual „We Are The People”

EURO 2020 va debuta cu spectacolul virtual „We Are The People”

Martin Garrix, Bono şi The Edge vor fi în centrul atenţiei la meciul de deschidere de pe Olimpico, cu o performanţă virtuală care va folosi tehnologie ultraperformantă pentru a aduce fanii cât mai aproape de evenimentul „ridicării cortinei” la Euro 2020.

Colaborarea dintre legenda rock-ului, solistul U2, Bono, şi unul dintre cei mai mari DJ şi producători din lume, pentru realizarea imnului oficial al evenimentului, s-a extins la o recreare digitală a Stadionului Olimpico, care îi reuneşte virtual pe cei trei artişti pentru o reprezentaţie în care vor interpreta We Are The People. Piesa va fi redată ca parte a ceremoniei de deschidere cu câteva momente înainte de începerea primului meci al turneului, dintre Italia şi Turcia.

„Ceremonia de deschidere la Olimpico din Roma va fi un preambul potrivit turneului şi sunt încântat că colaborarea dintre trei mari artişti, Martin Garrix, Bono şi The Edge, a produs şi o reprezentaţie virtuală, care va permite fanilor din întreaga Europă, şi chiar din toată lumea, să se simtă mai aproape de turneu şi sunt sigur că fanii vor fi încântaţi de spectacolul virtual, indiferent dacă urmăresc acasă sau online. ”, a declarat Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al UEFA.

Reprezentaţia virtuală a fost filmată în studiouri ultramoderne cu tehnologie de control a mişcării din Londra şi la Olimpico din Roma, pentru a recrea mediul stadionului în 3D.

Fanii fotbalului pot pregăti turneul cu playlist-ul oficial UEFA EURO 2020, realizat de Garrix şi conţinând piese selectate de jucători de top. Playlist-ul oficial este disponibil pe toate platformele majore de streaming muzical şi conţine 6 ore de muzică de cea mai bună calitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici