Europa League. Reacţia presei din Franţa după victoria echipei CFR în faţa formaţiei Rennes, 1-0

CFR Cluj a impresionat Franţa, iar Giedrius Arlauskis i-a cucerit pe jurnaliştii din Hexagon. Campioana României a învins cu 1-0 Rennes, în etapa a patra din Europa League, iar fotbaliştii lui Dan Petrescu aproape s-au calificat în primăvara europeană.

3004 afișări
Imaginea articolului Europa League. Reacţia presei din Franţa după victoria echipei CFR în faţa formaţiei Rennes, 1-0

Europa League. Reacţia presei din Franţa după victoria echipei CFR în faţa formaţiei Rennes, 1-0

Clasamentul grupei E din Europa League:

Grupa E:
1. Celtic 10p
2. CFR Cluj 9p
3. Lazio 3p
4. Rennes 1p

Presa din Franţa a reacţionat după a doua înfrângere a lui Rennes în faţa lui CFR Cluj, iar de departe cel mai lăudat fotbalist a fost Arlauskis, care a blocat toate ocaziile francezilor în cele două partide.

Footmercato.net: Stade Rennais spune ‘la revedere’ Ligii Europa. Echipa bretonă a pierdut cu 1-0 în Cluj, România, iar rezultatul e sinonim cu eliminarea. Rennais şi-a jucat ultima carte, dar cornerul perfect executat de Deac a fost fructificat de Rondon, care s-a înălţat mai sus decât toată apărarea lui Rennais.

Francefootball.fr: Rennes a fost crucificată de golul marcat de Rondon. După un parcurs haotic, Rennes a fost eliminată din Europa League. Într-un final, acest meci de la Cluj a ilustrat parcursul european al echipei. Totuşi, elevii lui Stephan au făcut un meci bun şi i-au dominat oarecum pe români. Arlauskis a făcut o seară mare. Mai mult, în cele 180 de minute ale celor două întâlniri, Arlauskis nu a încasat niciun gol. Ce performanţă pentru Arlauskis! Noi am numărat cinci intervenţii decisive! Lituanianul a fost vizibil accidentat pe finalul partidei. Totuşi, a imbatabil, vă spunem noi!

Lequipe.fr: Învinsă la Cluj cu 1-0 la finalul unui meci pe care l-a dominat, Rennes rămâne ultima în grupa E şi e deja eliminată din Europa League. Arlauskis a fost străinul imbatabil. Nu a fost cunoscut în Franţa înainte de cele două meciuri, dar Giedrius Arlauskis va fi de acum înainte. A avut intervenţii multiple şi a apărat cu piciorul, cu mâna, cu orice!

Eurosport.fr: Rennes are ce să regrete. În faţa echipei CFR Cluj, oamenii lui Julien Stephan au ratat şansa de a mai păstra speranţe pentru calificare din grupele Europa League. Rennes a părut că a dominat partida, având o posesie de 61% şi de un raport de şuturi de 10 la 3.

Sports.fr: La opt luni de când a fost în fazele eliminatorii ale Europa League, Rennes se vede eliminată acum încă din a patra etapă a grupelor. Elevii lui Julien Stephan au încercat să revină, aşa cum au făcut în sezonul trecut în grupe, dar au pierdut orice şansă, după ce au pierdut din nou cu Cluj, scor 1-0. Rennes a căzut în faţa unui portar într-o mare formă.

Sofoot.com: Rennes şi-a rupt dinţii la Cluj. A dominat pe teren, dar nu a reuşit să-şi fructifice ocaziile în faţa unui portar în formă. Adio, 16-imile Europa League!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici