Everton confirmă moartea unui muncitor într-un tragic accident pe şantierul noului stadion

Everton a confirmat luni decesul unui muncitor într-un tragic accident petrecut pe şantierul unde se construieşte noul stadion al clubului.

127 afișări
Imaginea articolului Everton confirmă moartea unui muncitor într-un tragic accident pe şantierul noului stadion

Bărbatul în vârstă de 26 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, lucra la construcţia stadionului Everton de la Bramley-Moore Dock din Liverpool când a fost accidentat mortal, luni după-amiază.

Într-un comunicat, clubul susţine că "vestea i-a frânt inima" şi a adăugat: "Gândurile şi condoleanţele tuturor celor care au legătură cu Everton sunt alături de familia, prietenii şi colegii săi în aceste momente inimaginabil de triste.

"Un purtător de cuvânt al antreprenorului care construieşte stadionul, Laing O'Rourke, a confirmat decesul şi a anunţat că lucrările au fost suspendate până la noi ordine.

"Poliţia din Merseyside şi Health and Safety Executive au fost chemate pe şantier."

Stadionul de 500 de milioane de lire sterline, cu o capacitate de 53.000 de locuri, ar trebui să fie finalizat la timp pentru sezonul 2024-25.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici