Everton e pe locul doi în Premier League, după Boxing Day

Surpriza zilei de Boxing Day în Premier League a venit sâmbătă din partea lui Everton care a urcat pe locul 2 în clasament, după victoria la limită împotriva lui Sheffield Utd.

846 afișări
Imaginea articolului Everton e pe locul doi în Premier League, după Boxing Day

Everton e pe locul doi în Premier League, după Boxing Day

Sheffield Utd era ultima în clasament şi avea doar două puncte înainte să o primescă pe Everton pe teren propriu.

Cu toate acestea a făcut un meci curajos şi a fost mai mult prezentă în faţa porţii adverse, cele mai mari ocazii ale meciului aparţinându-i.
Golul victorie oaspeţilor a fost marcatat cu 10 minute înainte de final printr-o frumoasă execuţie a lui Sigurdsson, care o duce pe Everton pe locul secund în PL.

În ultimul meci al anului trupa lui Ancelotti va întâlni acasă pe Manchester City.

Sheffield pare a fi condamnată, următoarele două partide urmând a le juca în deplasare, împotriva a două echipe cu care se luptă la evitarea retrogradării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici