Evoluţia lui Goian apreciată de presa italiană cu note între 5 şi 6,5

Presa italiană a apreciat evoluţia lui Dorin Goian cu note cuprinse între 5 şi 6,5, unele site-uri considerând că românul a fost cel mai bun apărător de la Palermo în meciul cu Sampdoria, scor 1-1, în timp ce alte publicaţii au notat că a fost printre cei mai slabi.

17 afișări
Imaginea articolului Evoluţia lui Goian apreciată de presa italiană cu note între 5 şi 6,5

Evoluţia lui Goian apreciată de presa italiană cu note între 5 şi 6,5 (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Agenţia Datasport i-a acordat lui Goian nota 5,5, subliniind că românul a fost puţin "marcat" pentru că l-a avut în faţă pe Antonio Cassano.

Site-ul italiainformazioni.com l-a notat pe Goian cu 5, apreciind că nu a reuşit să-l ţină pe Cassano şi a pierdut multe dueluri aeriene cu Pazzini. Tot nota 5 a primit-o Goian şi de la Il Giornale di Sicilia, care a scris că românul a fost incert şi confuz.

"Cassano a trecut de el de fiecare dată", a scris realsports.it, care i-a acordat lui Goian nota 5.

În schimb, cea mai mare notă a venit de la newnotizie.it, 6,5: "A fost cel mai bun din apărare, a anulat mereu acţiunile lui Pazzini. Un gigant".

Nota 6 a primit-o Goian şi de la agenţia Calciomercato: "Minunat la baloanele înalte. Când a trebuit să dea drumul la joc, a scos în evidenţă carenţe tehnice".

Dorin Goian a fost integralist în meciul Palermo - Sampdoria, scor 1-1, din penultima etapă a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici