EXCLUSIV | Mirel Rădoi trage semnalul de alarmă înaintea derby-ului din Bănie: "Nu văd deja Craiova, campioana României"

  • Universitatea Craiova este liderul Ligii 1, cu patru etape înainte de finalul sezonului
  • Oltenii joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva lui FCSB, echipă în faţa căreia au pierdut ultimele şase meciuri directe
  • Mirel Rădoi: "Dacă câştigă, au o opţiune serioasă"
343 afișări

Oltenii aşteaptă de 29 de ani un nou titlu în Bănie, iar duminică seara pot face un pas important spre trofeu. Echipa lui Bergodi joacă cu FCSB, adversar în faţa căruia a pierdut ultimele şase meciuri. Craiova e lider în campionat: are un punct avans în faţa lui CFR Cluj, cu patru etape înainte de finalul sezonului. Selecţionerul Mirel Rădoi a prefaţat duelul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. 

"După 20 şi ceva de ani cred că ar fi momentul şi pentru ei, dar eu nu aş vedea campionatul deja decis. Nu văd deja Craiova, campioana României. Are un meci foarte greu duminică, pare că în ultimii patru ani, pentru ei FCSB e un complex.
 
E adevărat că, dacă duminică Craiova câştigă această partidă cu FCSB, atunci are o opţiune serioasă, pentru că după aceea mai are o singură deplasare, la Astra. Şi oarecum, mergând cap la cap (n.r cu CFR Cluj), atunci Craiova, la ultimele partide acasă, are două rezultate din trei posibile.
 
Nu pot să îmi permit să sărbătoresc, dacă Craiova ar lua titlu. Mă bucur, că sunt oltean, mă bucur pentru ei, dar nu pot să sărbătoresc pentru că sunt într-o poziţie care nu-mi permite să fiu subiectiv sau să fiu de partea unei echipe, indiferent de ce relaţie am cu jucătorii, cu preşedinţii sau patronii echipelor", a declarat Mirel Rădoi, pentru Mediafax. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici