EXCLUSIV Reacţia preşedintelui Universităţii Craiova, după plecarea lui Corneliu Papură: „Viaţa merge înainte. Nu ştim cine va fi următorul antrenor”

  • Universitatea Craiova a anunţat miercuri, 7 mai, plecarea antrenorului Corneliu Papură de la echipă
  • Preşedintele clubului, Marcel Popescu, a declarat, în exclusivitate pentru Mediafax, că decizia lui Papură i-a luat prin susprindere
  • Oficialul oltenilor a mai spus că „nu avem ce testa, astăzi toţi jucătorii sunt negativi"
357 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV Reacţia preşedintelui Universităţii Craiova, după plecarea lui Corneliu Papură: „Viaţa merge înainte. Nu ştim cine va fi următorul antrenor”

EXCLUSIV Reacţia preşedintelui Universităţii Craiova, după plecarea lui Corneliu Papură: „Viaţa merge înainte. Nu ştim cine va fi următorul antrenor”

Corneliu Papură a ales să plece de la Universitatea Craiova, în plină epidemie de coronavirus. Oficialii clubului din Bănie au anunţat despărţirea de antrenor într-un comunicat pe site-ul oficial. Preşedintele clubului, Marcel Popescu, a declarat, în exclusivitate pentru MEDIAFAX, că toată lumea a fost surprinsă de decizia lui Papură, care se afla la al doilea mandat pe banca tehnică a oltenilor.

„A plecat, Doamne Ajută pentru fiecare, sunt momente în viaţă care te surprind şi cu asta basta. Viaţa merge înainte. În momentul de faţă nu ştim cine va fi noul antrenor, dacă am ştii, acum am anunţa, în trei minute”, a declarat Marcel Popescu, preşedintele clubului Universitatea Craiova.

Referitor la reluarea antrenamentelor, Marcel Popescu a spus că echipa Craiovei va respecta indicaţiile oferite de Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, şi a precizat că testarea pentru coronavirus a jucătorilor nu se va face mai devreme de 15 mai.

„Se va respecta formatul pe care l-a dat Ministrul Sportului şi cu măsurile de securitate şi de siguranţă, care sunt transmise cluburilor. Înainte să înceapă vor fi testaţi jucătorii. În momentul de faţă noi nu avem ce să testăm. Nu există niciun element care să ne alerteze. Astăzi, toţi jucătorii sunt negativi", a mai spus acesta. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici