Falub: Rezultatul este nemeritat, puteam pleca cu un punct de la Braşov

Tehnicianul Adrian Falub a declarat, după înfrângerea suferită de Unirea Alba Iulia, scor 2-1, în deplasare, cu FC Braşov, că după aspectul jocului rezultatul este nemeritat, echipa sa meritând să obţină cel puţin un egal.

13 afișări
Imaginea articolului Falub: Rezultatul este nemeritat, puteam pleca cu un punct de la Braşov

Falub: Rezultatul este nemeritat, puteam pleca cu un punct de la Braşov (Imagine: Mircea Roșca/Mediafax Foto)

"După aspectul jocului rezultatul este nemeritat. Puteam pleca cu un punct de la Braşov, dar nu a fost să fie. Un egal era echitabil pentru că, după părerea mea, am luat două goluri copilăreşti. Este un început de retur de campionat satisfăcător din punct de vedere al jocului, dar nu şi al rezultatului. Ar fi extraordinar să batem Gloria Bistriţa etapa viitoare", a declarat tehnicianul echipei din Alba Iulia.

Formaţia FC Braşov a câştigat, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (1-1), partida disputată, pe teren propriu, cu Unirea Alba Iulia, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului. Golurile gazdelor au fost marcate de Zaharia '29 şi Sburlea '85, în timp ce reuşita oaspeţilor a fost semnată de Călin Cristea '26.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici