Familia Khadafi a dorit să sponsorizeze echipa McLaren în 2010

Familia Khadafi a dorit să sponsorizeze echipa McLaren la începutul anului 2010, a anunţat, joi, cotidianul Daily Mail, informaţie confirmată de team-ul de Formula 1, informează AFP.

6 afișări

Conform Daily Mail, fostul pilot de Formula 3 Alex Waters a fost intermediar între Camera de Turism libiană, condusă de Saif Khadafi, şi McLaren, în cadrul unui proiect de sponsorizare în valoare de 25 de milioane de lire sterline. A fost realizată atunci o simulare informatică a monopostului acoperit cu autocolante cu mesajul "Vizitaţi Libia". Însă discuţiile au eşuat când Saif Khadafi a devenit dezinteresat de proiect.

"Echipa McLaren a fost abordată de Alex Waters, în luna ianuarie a anului trecut. Waters ne-a întrebat dacă suntem interesaţi să ne întâlnim cu reprezentanţii unui consorţiu libian pentru a discuta un eventual parteneriat comercial. Am discutat cu Waters şi i-am trimis prin email imagini făcute pe calculator, pentru a vedea cum ar arăta McLaren în cazul unui astfel de parteneriat. Însă nu a avut loc nicio întrevedere între salariaţii McLaren şi salariaţii consorţiului libian. Iar acordul nu a depăşit stadiul pregătirilor", se arată într-un comunicat al McLaren, remis agenţiei France Presse.

Daily Mail notează că au mai avut loc discuţii fără finalitate între membrii familiei Khadafi şi tatăl lui Waters, privind furnizarea de vehicule Supacat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici