Fanii PSV Eindhoven au interdicţie pentru următorul meci european din deplasare. Care este motivul

PSV Eindhoven va fi obligată să joace următorul meci din competiţiile europene fără fani, în deplasare, după ce problemele cauzate de public au marcat înfrângerea din Europa League de săptămâna trecută în faţa lui Arsenal, a anunţat joi UEFA.

202 afișări
Imaginea articolului Fanii PSV Eindhoven au interdicţie pentru următorul meci european din deplasare. Care este motivul

Fanii lui PSV au rupt scaunele şi au aprins rachete de semnalizare, aruncând una spre suporterii lui Arsenal, în timpul meciului de pe stadionul Emirates din Londra, care s-a încheiat cu victoria gazdelor cu 1-0.

PSV a primit, de asemenea, o amendă de 40.000 de euro.

Următorul meci al lui PSV în deplasare în competiţia europeană va avea loc pe 3 noiembrie, împotriva norvegienilor de la Bodo/Glimt.

UEFA a adăugat că PSV trebuie „să contacteze Arsenal FC în termen de 30 de zile pentru decontarea daunelor cauzate de suporterii săi, adică pentru scaunele deteriorate".

PSV o va înfrunta pe Arsenal pe Philips Stadion în cursul zilei de joi. Arsenal este liderul Grupei A cu 12 puncte din patru meciuri, cu cinci puncte în faţa echipei olandeze de pe locul doi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici