Fanii Rapidului: Peste 48.000 de oameni la Rapid - FCSB. Ne pregătim de istorie

Fanii Rapidului anunţă că aşteaptă peste 48.000 de oameni la meciul de sâmbătă Rapid - FCSB: „Ne pregătim de istorie”.

404 afișări
Imaginea articolului Fanii Rapidului: Peste 48.000 de oameni la Rapid - FCSB. Ne pregătim de istorie

Fanii Rapidului: Peste 48.000 de oameni la Rapid - FCSB. Ne pregătim de istorie

Aflată la 12 puncte în spatele liderului FCSB, Rapid speră să reducă distanţa în ultima etapă din sezonul regulat.

Va fi cea de-a 11-a partidă cu peste 40.000 de fani la meciurile din Liga 1 disputate în ultimii 12 ani şi jumătate, de când s-a deschis Arena Naţională.

Rapid - FCSB are loc sâmbătă, de la 20.00, pe Arena Naţională din Capitală.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că va lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la şi de la stadion, precum şi pentru asigurarea unui climat de siguranţă la nivelul Capitalei.

Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 17.00, doar pe baza biletelor sau invitaţiilor, alături de un document de identitate.

Accesul suporterilor echipei FC Rapid Bucureşti în complexul sportiv se va face prin bd. Pierre de Coubertin şi str. Maior Ion Coravu, pentru Tribuna I, Tribuna II şi Peluza I Nord, în timp ce accesul suporterilor echipei FCSB se va face prin bd. Basarabia, pentru Peluza II Sud.

Suporterii oaspeţi pot folosi ca loc de adunare zona Pieţei Hurmuzachi, începând cu ora 17.00, de unde se va face deplasarea în corteo către stadion sub protecţia forţelor de ordine.

Organizatorul evenimentului sportiv informează că accesul auto în parcarea supraterană D se va face din str. Sergent Şerbănică Vasile, printr-un culoar securizat de panouri metalice, cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie, contractată de acesta. De asemenea, organizatorul recomandă ca accesul în parcarea mai sus menţionată să se facă până cel târziu la ora 19.00, urmând ca,
la final, să se folosească aceeaşi ieşire.

Suporterii oaspeţi sunt sfătuiţi să nu poarte şi să nu afişeze însemne ale echipei FCSB în alte zone ale stadionului, decât cea din Peluza II Sud care este special destinată acestora.

Societatea de Transport Bucureşti şi Metrorex au informat că programul de circulaţie al tuturor liniilor de transport în comun şi al trenurilor de metrou, care defluiesc din zona stadionului, va fi unul normal.

17 suporteri gazdă şi 21 de suporteri oaspeţi se află sub interdicţia participării la meciurile de fotbal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici