Fanii Universităţii Cluj nu acceptă mutarea echipei la Buzău şi se pregătesc de proteste

Fanii echipei Universitatea Cluj nu sunt de acord cu iminenta mutare a echipei la Buzău, anunţată, joi, de preşedintele grupării ardelene Ana Maria Prodan, şi au anunţat că se pregătesc pentru proteste, primul urmând să aibă loc la antrenamentul din această seară.

212 afișări
Imaginea articolului Fanii Universităţii Cluj nu acceptă mutarea echipei la Buzău şi se pregătesc de proteste

Fanii Universităţii Cluj nu acceptă mutarea echipei la Buzău şi se pregătesc de proteste (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

La puţin timp după anunţul oficial făcut de Ana Maria Prodan, fanii formaţiei clujene au început să se mobilizeze pe reţelele de socializare, pentru a organiza un protest mai amplu faţă de plecarea echipei la Buzău.

"Nu dorim să facem declaraţii pe această temă, ci să protestăm mai întâi, să luptăm pentru stoparea acţiunii", a precizat un fan, pentru MEDIAFAX.

Astfel, fanii Universităţii se mobilizează pentru a participa în număr cât mai mare la antrenamentul echipei, de la ora 18.00, la care vor scanda împotriva plecării echipei. Ei îşi doresc să vorbească cu antrenorul Cristian Dulca şi cu jucătorii, fiind convinşi că unii dintre aceştia nu doresc să părăsească Clujul. "Sigur că nu ne aşteptăm la jucătorii mercenari, aduşi de Ana Maria Prodan", mai spun fanii "şepcilor-roşii", care vor să organizeze şi un marş de protest în oraş, în zilele următoare.

"Pentru numele lui U: ocupaţi Clujul! Astăzi, de la ora 18.00, pe Clujana, toţi U-iştii sunt aşteptaţi. Încercaţi să aduceţi 5-10 lei, pentru a cumpăra cele necesare unui protest. Dă mai departe. Nu plecăm la Buzău", este textul promovat de fanii clujeni pe reţelele de socializare.

Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ana Maria Prodan, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a semnat actele necesare mutării echipei la Buzău, unde va disputa toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I, începând cu următoarea partidă. Aceasta este în etapa a VIII-a a Ligii I, cu Astra, după întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale cu Estonia (7 septembrie) şi Andorra (11 septembrie), din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici