Fanul care a impresionat Italia: A fost singurul care şi-a susţinut echipa într-un meci în deplasare. Cum au reacţionat suporterii gazdelor când l-au văzut în tribune - VIDEO

Un fan al echipei Udinese a atras atenţia presei din Italia după ce a fost singurul suporter al formaţiei friulane la meciul cu Sampdoria, disputat, luni, la Genova, în Serie A, informează BBC.

432 afișări
Imaginea articolului Fanul care a impresionat Italia: A fost singurul care şi-a susţinut echipa într-un meci în deplasare. Cum au reacţionat suporterii gazdelor când l-au văzut în tribune - VIDEO

Fanul care a impresionat Italia: A fost singurul care şi-a susţinut echipa într-un meci în deplasare

Arrigo Brovedani, un comerciant de vinuri din Udine, se afla cu afaceri al Genova şi s-a gândit să asiste la meciul echipei sale favorite. Şi-a cumpărat bilet în sectorul galeriei oaspete, iar când a ajuns în tribună a constatat că este singurul suporter al celor de la Udinese. Era o seară friguroasă de luni şi, deşi nu se aştepta să găsească tribuna oaspeţilor plină, el miza pe faptul că vreo cinci-şase "coechipieri" îl vor ajuta să-şi încurajeze formaţia favorită.

Jucătorii oaspeţilor erau la încălzire când fanul şi-a ocupat locul în tribună. Brovedani ţine întotdeauna în maşina sa steagul şi fularul cu însemnele echipei favorite, astfel că imediat i-a salutat pe jucătorii de la Udinese şi a început să-i încurajeze.

Oarecum miraţi, suporterii gazdelor l-au huiduit iniţial, dar după ce au constatat că zgomotul făcut de "galeria" oaspete provine de la o sigură persoană l-au aplaudat şi l-au invitat pe Brovedani la o băutură după meci. Mai mult, stewarzii de pe stadion i-au adus cafea fierbinte fanului singuratic, iar oficialii clubului Sampdoria i-au dat un tricou al căpitanului Gastaldello.

"M-am simţit un pic jignit când au început să mă huiduie, dar până la urmă au început să mă aplaude şi m-au invitat la masă, iar conducerea clubului mi-a dat un tricou. Mi-au urat Sărbători Fericite", a declarat Brovedani pentru BBC.

Suporterul le-a purtat noroc celor de la Udinese, care au câştigat meciul cu scorul de 2-0. Jucători friulani i-au dedicat victoria lui Brovedani şi l-au invitat să asiste de pe stadion la următorul meci, programat sâmbătă pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici