Farul Constanţa - Oţelul Galaţi, scor 1-1, în Liga I

Echipa Farul Constanţa a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida susţinută sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a IX-a a Ligii I.

21 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa - Oţelul Galaţi, scor 1-1, în Liga I

Antrenorul echipei Farul Constanţa, Ion Marin

Pentru Farul a marcat Chico, în minutul 11, iar pentru Oţelul a înscris Vitaici, în minutul 70.

În minutul 11, Chico a şutat fără preluare, la colţul scurt, şi balonul s-a oprit în plasă, portarul Kolev fiind surprins de execuţia fotbalistului de la Farul.

În minutul 70, oaspeţii au restabilit egalitatea în urma unui şut cu boltă expediat de Vitaici, de la aproximativ 60 de metri, care a speculat faptul că Vlas era ieşit dintre buturi.

La începutul meciului, galeria formaţiei Farul Constanţa a scandat: "Timişoara, ruşinea ţării", după care a afişat un banner cu mesajul "Conducere medicocră = echipă mediocră" şi au scandat: "Demisia, demisia".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici