Farul Constanţa - Poli Iaşi 1-3 (1-2). Elevii lui Leo Grozavu se impun pe terenul campioanei

Farul Constanţa a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul împotriva proaspetei promovate, Poli Iaşi, cu scorul de 1-3 (1-2), într-o partidă contând pentru etapa a 3-a din Superliga României.

392 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa - Poli Iaşi 1-3 (1-2). Elevii lui Leo Grozavu se impun pe terenul campioanei

Farul Constanţa - Poli Iaşi 1-3 (1-2). Elevii lui Leo Grozavu se impun pe terenul campioanei

Pentru campioana în exerciţiu este primul eşec al actualului sezon din Liga 1. Cu o echipă mult schimbată, cu mulţi dintre jucătorii titulari menajaţi, Farul a fost dominată timp de 90 de minute, şi doar câteva intervenţii de efect ale lui Buzbuchi au făcut ca scorul să nu capete proporţii în favoarea moldovenilor.

Poli a deschis scorul prin Luis Phelipe, în minutul 11, cu un şut deviat, după care elevii lui Leo Grozavu au dublat avantajul cu golul din minutul 37, când Vojtus a reluat în plasă, din faţa porţii, cu o lovitură de cap.

Farul a redus din diferenţă, înainte de pauză, golul lui Enes Sali fiind validat abia după câteva minute de consultare a sistemului VAR, fiind anulat iniţial pe motiv de offside.

Mutările făcute de Ghorghe Hagi la pauză nu au adus modificări pozitive în jocul „marinarilor”, Farul primind încă un gol, în minutul 51, Luis Phelipe reuşind dubla.

Gazdele au încercat să revină în joc, dar fără a reuşi să creeze ocazii clare de gol. Mai mult, ieşenii au mai avut ocazia de două ori să majoreze scorul, Buzbuchi intervenind salvator de fiecare dată.

Gheorghe Hagi a părut că şi menajează titularii pentru meciul pe care Farul Constanţa îl va juca joi, 3 august, cu Urartu, în manşa secundă a turul doi din preliminariile Conference League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici