Fatih Terim: Nu am reuşit să eliminăm Real Madrid, dar merităm respectul tuturor

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, a declarat, marţi seară, după ratarea calificării în semifinalele Ligii Campionilor, că formaţia sa merită respectul tuturor, chiar dacă a fost eliminată de Real Madrid în sferturile de finală ale competiţiei.

211 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim: Nu am reuşit să eliminăm Real Madrid, dar merităm respectul tuturor

Fatih Terim (Imagine: AFP/ Mediafax foto)

"Suporterii noştri au fost magnifici. A fost o atmosferă incredibilă. Ei s-au distrat în tribune, iar noi pe teren. Mulţumesc încă o dată clubului Real Madrid şi lui Jose Mourinho. Antrenorul uneia dintre cele mai mari echipe din lume a venit la noi şi ne-a felicitat. Nu am reuşit să eliminăm Real Madrid, dar merităm respectul tuturor. Sper ca Real să câştige Liga Campionilor şi astfel să putem spune că am pierdut în faţa campionilor. Sunt un antrenor care profită la maximum de pauza dintre reprize.

În acel moment am decis să schimbăm totul. L-am introdus pe Amrabat şi am schimbat complet tactica echipei. Am redus distanţa dintre apărare şi atac. La pauză am înţeles perfect că jucătorii nu vor să piardă meciul. După golul trei am început să sperăm la calificare. Dacă la 3-1 golul marcat de Drogba nu ar fi fost din ofsaid, totul s-ar fi schimbat. Nu există nimic pe care jucătorii turci să nu-l poată obţine. Va trebui să ne înbunătăţim jocul, să ţinem capul sus şi să continuăm pe acest drum", a spus Terim, informează site-ul oficial al UEFA.

Formaţia Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, cu scorul general de 5-3, echipa turcă Galatasaray Istanbul, în sferturile de finală ale competiţiei.

Real Madrid s-a impus în tur, scor 3-0, iar în retur Galatasaray a câştigat cu scorul de 3-2.

În returul de marţi, pentru Galatasaray au marcat Eboue '57, Sneijer '71 şi Drogba '72, pentru Real a înscris Cristiano Ronaldo, în minutele 7 şi 90+2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici