Fatih Terim şi-a prelungit contractul cu Galatasaray

Tehnicianul Fatih Terim şi-a prelungit contractul cu Galatasaray Istanbul pentru încă două sezoane, până în 2016, anunţă site-ul oficial al clubului turc.

70 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim şi-a prelungit contractul cu Galatasaray

Fatih Terim (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fatih Terim avea contract până în 2014, iar marţi Consiliul de Administraţie al clubului turc a oficializat prelungirea acordului cu încă două sezoane.

Terim, antrenorul echipei Galatasaray din 2011, a acceptat la 22 august să preia şi postul de selecţioner al Turciei în ultimele patru meciuri din grupa de calificare la Cupa Mondială, din care face parte şi România.

Cu patru etape înainte de finalul fazei grupelor de calificare la Cupa Mondială din 2016, Turcia ocupă locul 4 în Grupa D, cu 7 puncte. România este pe poziţia a treia, cu 10 puncte, iar primele două locuri sunt ocupate de Olanda (18 puncte) şi Ungaria (11 puncte).

În ultimele meciuri din grupă, Turcia va întâlni Andorra (6 septembrie), România (10 septembrie), Estonia (11 octombrie) şi Olanda (15 octombrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici