FC Barcelona anunţă că se pot organiza nunţi pe Camp Nou. Tu ai spune "da" pe un stadion?

FC Barcelona a anunţat, vineri, că persoanele care doresc să se căsătorească pe arena clubului, "Camp Nou", o pot face, iniţiativa fiind primită cu entuziasm de fanii grupării blaugrana, care au înaintat deja 25 de solicitări în acest sens, informează cotidianul Marca.

42 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona anunţă că se pot organiza nunţi pe Camp Nou. Tu ai spune "da" pe un stadion?

FC Barcelona anunţă că se pot organiza nunţi pe Camp Nou. Tu ai spune "da" pe un stadion? (Imagine: Radu Iordache/Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, cei interesaţi pot alege să se căsătorească sau să-şi organizeze nunta în sălile Paris şi Roma ale arenei sportive, precum şi în Hall Tribuna (situată la intrarea principală) şi "Platea del Camp Nou", o terasă special amenajată la primul nivel al Tribunei I a stadionului grupării spaniole.

Printre facilităţile de care se pot bucura cei care vor să-şi organizeze nunta pe Camp Nou se numără posibilitatea mirilor de a face o şedinţă foto în locuri speciale ale arenei, includerea unui mesaj de felicitare pe tabelele electronice de pe stadion, precum şi oferirea unei cupe de şampanie invitaţilor chiar pe peluza arenei.

De asemenea, invitaţii vor putea să facă deplasarea la stadion cu autocarul primei echipe, iar atmosfera poate fi întreţinută la nuntă de majoretele echipei de baschet a clubului FC Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici