FC Botoşani a câştigat cu 1-0 meciul cu Viitorul Constanţa din etapa a 18-a a Ligii 1

FC Botoşani a câştigat meciul cu Viitorul Constanţa, de pe teren propriu, din etapa a 18-a a Ligii 1. S-a impus la limită, cu scorul de 1-0, după reuşita lui Hervin Ongenda din lovitură de pedeapsă.

101 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani a câştigat cu 1-0 meciul cu Viitorul Constanţa din etapa a 18-a a Ligii 1

FC Botoşani a câştigat cu 1-0 meciul cu Viitorul Constanţa din etapa a 18-a a Ligii 1

Botoşani avea nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off-ul campionatului, iar acest lucru s-a văzut în evoluţia elevilor lui Marius Croitoru. Gazdele au presat mai mult în prima repriză, iar până să marcheze au avut câteva şanse notabile. Roman şi Ofosu au fost cei mai periculoşi, dar nu au nimerit ţinta. Golul a venit în minutul 17, din lovitură de pedeaspsă. Mihai Roman a fost faultat în careu de portarul Cătălin Căbuz, iar Hervin Ongenda a marcat cu un şut pe centrul porţii.

În partea a doua, echipa antrenată de Gică Hag a ieşit mai mult la joc, a încercat să fie mai incisivă pe faza de atac, dar nu a avut şanse importante de gol. Multe dintre atacuri nu s-au încheiat cu şut pe spaţiul porţii.

Echipele de start:
FC Botoşani: E. Pap – Patache, Haruţ, Chindriş, Ţigănaşu – Papa, Rodriguez – Ashkovski, Ongenda, M. Roman I – Ofosu
Rezerve: Hankic, Keyta, Ebenhofer, Kolesovs, Moussa, Andronic, Holzmann
Antrenor: Marius Croitoru

FC Viitorul: Căbuz – Mladen, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer – Artean, V. Achim, Iacob – Houri – Rivaldinho, L. Munteanu
Rezerve: Buzbuchi, Dulca, C. Matei, Pitu, Calcan, Ciobanu, Boboc
Antrenor: Gheorghe Hagi

Succesul şi cele 3 puncte o duc pe FC Botoşani pe locul 7, la un singur punct de poziţia a 6-a, care asigură prezenţa în play-off. Viitorul rămâne pe locul 3, cu 32 de puncte, şi ratează şansa de a trece pe prima poziţie în Liga 1. Dacă s-ar fi impus, constănţenii ar fi trecut peste liderul CFR Cluj, care are în acest moment 35 de puncte.

În etapa următoarea FC Botoşani joacă în deplasare cu Universitatea Craiova, iar Viitorul primeşte vizita Astrei Giurgiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici