FC Botoşani a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în Liga I

Formaţia FC Botoşani a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Oţelul Galaţi, în etapa a XXI-a a Ligii I.

206 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în Liga I

FC Botoşani a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Shutterstock)

Golurile au fost marcate de Croitoru '49 respectiv Hamroun '69.

1-0: Croitoru înscrie cu capul, din interiorul careului, după un corner executat de Roşu, la o mare greşeală a lui Hotoboc.

1-1: Hamroun trimite în poartă, din cinci metri, mingea respinsă de Curileac la un şut al lui Cernat, din interiorul careului.

FC Botoşani: Curileac - Patache, Ngadeu, Tincu, Porret - Roşu, Vaşvari, Danci (Croitoru '46) – Martinus (Şvichi '79), Ngankam, Batin (Hadnagy '46). Antrenor: Leo Grozavu.

Oţelul Galaţi: Hotoboc - Solomou, Miron, Cucu, Murgoci - Tavares, E. Dică - Iorga, Cernat (I. Popa '90+1), Hamroun – Yulu (Tudorie '67). Antrenor: Florin Marin.

Cartonaşe galbene: Martinus '7, Porret '78, Croitoru '81, Hadnagy '86 / E. Dică '9, Murgoci '27, Hamroun '39.

Cartonaş roşu: Hamroun '88.

Arbitri: Iulian Dima - Ciprian Danşa, Gabriel Bârjac - Sorin Andrei Antonie

Observatori: Ionel Popa, Cristian Vasc

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici