FC Botoşani a renunţat la trei jucători

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat marţi că gruparea pe care o conduce a renunţat la serviciile a trei jucători, Marian Anghelina, Răzvan Atudorei şi Tudorel Tudurache.

151 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani a renunţat la trei jucători

FC Botoşani a renunţat la trei jucători (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din retur, Marian Anghelina, Răzvan Atudorei şi Tudorel Mihai Tudurache nu mai sunt jucătorii noştri. Anghelina a făcut parte din lotul echipei, dar a prins rar lotul de 18 jucători. Ceilalţi doi au fost împrumutaţi la FCM Dorohoi, evoluând în Liga a II-a, dar făcând în tot acest timp şi antrenamente sub comanda lui Leo Grozavu. Dacă Dorohoiul are nevoie în continuare de Tudurache şi Atudorei, vor rămâne acolo, însă nu pe banii noştri. În ceea ce-l priveşte pe Anghelina, acesta a fost anunţat să-şi caute echipă", a spus Cornel Şfaiţer.

Oficialul formaţiei botoşănene a precizat că în această iarnă vor veni câţiva jucători, dar deocamdată totul este la nivel de discuţii: "Vom aduce câţiva jucători, care sperăm că sunt peste valoarea lotului actual. Nu pot deocamdată avansa nume până nu avem ceva cert".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici